Betaalmogelijkheden bij BartsPartsBestelling annuleren

Veelgestelde vragen

 

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op

Overige onderwerpen:
Onderdelen bestellenBetaalmogelijkhedenVerzending van bestelde onderdelenRetour en garantieZelf onderdelen verkopen

Kan ik mijn bestelling annuleren ? 

Zolang wij uw bestelling nog niet hebben verzonden, kunt u deze annuleren. Dit houdt in de praktijk in dat de bestelling binnen 24 uur meestal nog kunt annuleren. 

Kan BartsParts mijn bestelling annuleren ?

BartsParts kan uw bestelling annuleren indien

  • Parts Onderdelen niet meer leverbaar zijn. Wij leveren onderdelen direct uit 60 verschillende magazijnen en helaas kan het dan voorkomen dat een onderdeel niet meer beschikbaar is. Alhoewel we te allen tijde zullen proberen een oplossing te vinden, kunnen we dat helaas niet garanderen. Indien dit niet lukt, ontvangt u uiteraard een volledige credit.
  • Verzenden niet mogelijk is of vele malen duurder dan berekend. Omdat wij niet van alle onderdelen de exacte maten en gewichten weten, zijn onze verzendkosten een schatting. Dit gaat in 98% van de gevallen gewoon goed, maar in een enkel geval (bijvoorbeeld een heel zwaar onderdeel of een uitzonderlijke maat) kan het voorkomen dat we de order om die reden annuleren. Ook in deze situatie proberen we uiteraard alsnog een oplossing te vinden.  

    Hoe snel krijg ik mijn geld terug ?

    Zodra we de order hebben geannuleerd  zullen we ook direct het bedrag terugstorten. Afhankelijk van de gekozen betaalwijze zal u binnen 1-2 dagen uw geld weer terug hebben op uw rekening. 

    Kan ik annuleren ná verzenden ?

    Dit is helaas niet mogelijk. Zodra u van ons een trackingnummer en factuur hebt ontvangen zijn de goederen verstuurd en kunt u dus niet meer annuleren. U kunt in dat geval wel onze garantie- en retourprocedure volgen uiteraard.