BartsParts in the media

Bever Magazine

Bever magazine

Business News Radio

Trekker Magazine

Trekker Magazine

Groentechniek Holland

Groentechniek Holland

Bever Software is een van de grotere leverancier van ERP software voor mechanisatiebedrijven in Nederland. In het Bever magazine, dat verspreid wordt onder al hun relaties publiceerden zij een fraai artikel over BartsParts. Daarnaast hebben zo ook reeds een tool ontwikkeld om automatisch onderdeelbestanden te uploaden. 

Lees hier het gehele artikel (PDF, NL)

In juni 2017 mochten we ons idee "pitchen" op het Nederlandse radiostation BNR Nieuwsradio. Onze pitch start op 1:15:00

Beluister hier de pitch (Audio, NL)

"Trekker" is een magazine voor iedereen die gek is op alles wat met tractoren heeft te maken. Het is één van de grotere bladen op dit gebied en oprichter Arno Verkleij mocht speciaal voor de blad een column schrijven.

Lees hier het gehele artikel (PDF, NL)

Groentechniek was een uitgave bij het blad Stad en Groen en werd speciaal uitgegeven voor de Groentechniek Holland beurs in Biddinghuizen in September 2017. Ook zij schreven een mooi artikel over BartsParts van maar liefst 2 pagina's.

Lees hier het artikel (PDF, NL)

De Telegraaf

Read about BartsParts in Dutch newspaper de Telegraaf

Bauern Zeitung

Bauern Zeitung Online Platform für Ersatzteilen

Eilbote

Neue Chance für Ladenhüter im Lager - BartsParts

De Telegraaf, bij iedereen wel bekend, heeft iedere week een speciaal item "Starter van de week".  In Januari was het de beurt aan BartsParts om voor heel wakker Nederland uit te leggen hoe BartsParts is ontstaan en wat onze plannen voor de toekomst zijn. Vanuit een uitgebreid interview schreef journaliste Gabi Ouwerkerk een mooi artikel over ons. 

Lees hier het gehele artikel (online, NL)

Bauern Zeitung (letterlijk "Boeren Krant" is een Oostenrijks nieuwsblad gericht op agrariërs. Over alle startups die deel hebben genomen aan het Agro Innovation Lab is in dit gerenommeerde blad een artikel verschenen, zo ook dus over BartsParts. 

Lees hier het artikel (online, DE)

Eilbote is het enige weekblad in Duitsland voor landbouwmachines en tractordealers, fabrikanten en loonwerkers. Ze interviewden BartsParts en een van de dealerpartners in Duitsland (Wittrock) die het win-win-model van BartsParts uitlegden.

Lees hier het artikel (online, DE)