De BartsParts visie

VISIE

Arno Verkleij, bedenker en grondlegger van BartsParts heeft vele jaren gewerkt in zowel de tuin- en parkmachines alsook agrarische- en intern transportmachines. De verschillende bedrijven waar hij voor heeft gewerkt hadden allemaal hetzelfde probleem; Behoorlijke voorraden onderdelen, waarvan een substantieel deel eigenlijk niet meer loopt (de zogenaamde winkeldochters) 

Dergelijke bedrijven, de zogenaamde mechanisatiebedrijven kenmerken zich door een hoog serviceniveau en hebben daardoor vaak veel onderdelen op voorraad. Immers, voor veel van hun klanten is het cruciaal dat de machines zeer snel weer draaien, mochten ze in het oogst- of plantseizoen onverhoopt kapot gaan. Door zelf de onderdelen op de plant te hebben liggen gaat geen kostbare tijd van de klant verloren. Op een zeker moment echter, ruilt de klant zo'n machine in en verdwijnt deze bijvoorbeeld naar een ander gebied of zelfs ander land. Op dat moment komt de dealer bijna niet meer van de onderdelen af die hij nog heeft liggen. 
Dit is waar BartsParts de dealer helpt. Wij bieden de dealer een 'virtueel magazijn' waar hij zijn onderdelen aan kan bieden aan een wereldwijd publiek. Op die manier brengen we vraag en aanbod van onderdelen samen. 
  

de BartsParts visie

“Het op de best mogelijke manier samenbrengen van vraag en aanbod van onderdelen door middel van een state of the art e-commerce platform; eenvoudig, wereldwijd, merkonafhankelijk, ondersteunend en verantwoordelijk.


Eenvoudig

Eenvoud het belangrijkste voor BartsParts. Dealers moeten hun onderdelen op een snelle, efficiënte manier aan kunnen bieden, terwijl klanten deze onderdelen snel en eenvoudig moeten kunnen vinden en bestellen. 

 Wereldwijd

Iedereen in de wereld moet onderdelen kunnen bestellen bij BartsParts. 

 Merk onafhankelijk

BartsParts wil merk onafhankelijk zijn en blijven.

 Ondersteunend

BartsParts wil graag beide partijen ondersteunen; dealers bij het verkopen van hun 'winkeldochters', klanten bij het vinden van de juiste onderdelen voor hun machines. 

 Verantwoordelijk

BartsParts is niet slechts een bemiddelingsplatform. Wij zijn uiteindelijk de leverancier van de onderdelen en dragen dus ook zorg voor verzending, betalingen, garanties en retouren. Als koper kunt u altijd terecht bij BartsParts.