Betaalmogelijkheden bij BartsPartsBetaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen

 

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op

Overige onderwerpen:
Onderdelen bestellenVerzending van bestelde onderdelenAnnuleren van bestellingenRetour en garantieZelf onderdelen verkopen

Hoe kan ik betalen ?

Op dit moment hebben we de volgende betaalmogelijkheden

Creditcard: U kunt betalen met Visa, Mastercard en American Express 
Paypal: Eenvoudig betalen via uw Paypal account
Ideal: Snel en eenvoudig betalen via uw bank
Sofort: Betalen via uw bank (let op: dit kan enkele dagen langer duren)
IBAN: Betalen via overschrijving (let op: dit kan enkele dagen langer duren)
BanContact: Betaalwijze voor België
Belfius: Betaalwijze voor België
KBC/CBC: Betaalwijze voor België

Ontbreekt er volgens u een betaalmethode ? Laat het ons dan weten; wellicht kunnen we voor u een oplossing vinden. 

Wanneer gebruik ik 'Stuur eerst offerte voor de verzendkosten als betaalwijze ?

Er zijn twee situaties waarin u deze optie kunt gebruiken:

  1. Helaas weten wij niet van alle onderdelen de exacte maten en gewichten. Voor de meeste onderdelen en verzending binnen de EU gaat dit meestal wel goed. Echter, voor zendingen daarbuiten, kan het voorkomen dat verzendkosten erg hoog zijn ingeschat. In dat geval kunt u de bestelling wel gewoon plaatsen, maar kiest u deze betaalwijze. U plaatst dan eigenlijk een offerteaanvraag voor de verzendkosten. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten wat de exacte verzendkosten zullen bedragen. Daarna kunt u zelf kiezen of u daarmee akkoord gaat of niet. Het verplicht u dus tot helemaal niets. 
  2. Voor erg grote onderdelen of indien we vanuit veel verschillende magazijnen moeten sturen, kan het soms voorkomen dat verzendkosten € 999,- bedragen. Dit betekent eigenlijk dat we ze niet kunnen inschatten. Ook in dit geval gebruikt u betaalwijze 'Stuur eerst offerte voor verzendkosten' en ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk de exacte kosten voor verzenden. Zonder verplichtingen, u kunt de bestelling kosteloos annuleren indien u de verzendkosten nog steeds te hoog vindt. 

Zijn de geboden betaalmethoden veilig ?

Jazeker. Als betaalproviders gebruiken wij Mollie, Paypal en Stripe; alle gerenommeerde bedrijven waar betalingen streng beveiligd worden. 

Ontvang ik een factuur ?

Na het plaatsen van een order ontvangt u van ons een orderbevestiging. Zodra de order wordt verstuurd, krijgt u van ons automatisch een factuur toegestuurd via de e-mail.