Onderdelen bestellen bij BartsPartsOnderdelen bestellen

Veelgestelde vragen

 

Staat uw vraag er niet tussen? 
Neem contact met ons op

overige onderwerpen
BetaalmogelijkhedenVerzenden van bestelde onderdelenAnnuleren van bestellingenRetour en garantieVerkopen via BartsParts

Hoe werkt BartsParts ?

In het kort, dit is hoe BartsParts werkt:

BartsParts proces in short

Mechanisatiebedrijven die agrarische, tuin- park- golfbaanmachines of intern transportmiddelen verkopen kunnen de onderdelen die zij op voorraad hebben aanbieden via het BartsParts platform. Vanuit deze virtuele voorraad kan iedereen ter wereld ze bestellen. Of diegene nu loonwerker, boer, consument of ook mechanisatiebedrijf is, dat maakt niets uit; iedereen kan onderdelen bestellen bij BartsParts. 

Bestelde onderdelen worden direct vanuit het magazijn van de betreffende dealer verzonden naar onze klanten.

Waar ligt de voorraad van BartsParts ?

Alhoewel BartsParts beschikt over een voorraad van een paar duizend onderdelen, liggen alle andere onderdelen op de plank bij de aangesloten dealers / mechanisatiebedrijven. 

Welke merken worden door BartsParts vertegenwoordigd?

BartsParts vertegenwoordigd geen enkel specifiek merk. Wij hebben meerdere dealers op ons platform aangesloten ongeacht het merk dat zij vertegenwoordigd. Op dit moment bieden we onderdelen aan van meer dan 800 verschillende merken! 

Hoe worden de prijzen op BartsParts bepaald ?

De dealer bepaalt voor welke prijs hij zijn of haar onderdelen wil aanbieden. BartsParts berekent hierover een kleine marge en dat bepaalt uiteindelijk de prijs voor u.

Hoe vind ik onderdelen ?

Prominent op onze website vindt u de zoekbalk. Indien u dit heeft, zoekt u het snelst op onderdeelnummer, maar ook op omschrijving kunt u onderdelen zoeken. Op dit moment worden de omschrijvingen vermeld in de taal waarin de dealer ze heeft aangeleverd. Het kan dus voorkomen dat u ook Duitse en Engelse omschrijvingen tegenkomt. De zoekresultaten verschijnen reeds terwijl u typt.   

Waarom zijn omschrijvingen in verschillende talen ? 

Op dit moment worden de omschrijvingen weergegeven zoals de aangesloten dealers deze bij ons aanbieden. Om die reden vindt u omschrijvingen in het Nederlands, Duits en Engels. U kunt eventueel de vertaalfunctie van uw browser gebruiken om de pagina te vertalen. 

Waarom worden onderdelen tegen verschillende prijzen aangeboden ?

De bij ons aangesloten dealers bepalen zelf de prijs waarvoor zij de onderdelen willen aanbieden. Hierdoor komt het dus voor dat onderdelen vanuit verschillende magazijnen worden aangeboden tegen verschillende prijzen en in verschillende hoeveelheden. U kunt zelf bepalen vanuit welk magazijn u wilt bestellen.