Hoe werkt BartsParts ?

U wilt uw machine of trekker kunnen blijven gebruiken toch ? 

In dat geval bent u wellicht op zoek naar onderdelen voor uw trekker of machine en bent u bij BartsParts op het juiste adres. Op onze website kunt u onderdelen vinden voor agrarische, tuin-, park- en golfbaan- en intern transportmachines. Wij verzenden onze onderdelen vanuit 500 verschillende magazijnen over de gehele wereld.

De voordelen van BartsParts

 Specialist in moeilijker te verkrijgen onderdelen
 Kortingen oplopend tot 60%
 Verzending vanuit meer dan 500 magazijnen
 Eenvoudig bestellen en betalen
 Originele onderdelen voor elk merk 

 De speld in de hooiberg


Soms kan het best lastig zijn de juiste onderdelen te vinden, zeker als het om de wat oudere machines en tractoren gaat. Gelukkig voor u hebben mechanisatiebedrijven vaak het omgekeerde probleem. Zij hebben meestal grote hoeveelheden onderdelen op voorraad waarvan een flink deel vaak al lange tijd op de plank ligt. Veel van deze bedrijven bieden hun onderdelen aan via BartsParts en doen dat met een flinke korting, waar u weer van kunt profiteren. 

We hebben inmiddels al behoorlijk wat klanten van over de hele wereld kunnen helpen met onderdelen die ze elders niet meer konden krijgen. Kunt u het onderdeel waar u naar op zoek bent niet vinden ? Stuur dan rustig een e-mail en we gaan voor u op zoek! 

Van magazijn naar u

From dealer to you

Als u naar onderdelen zoekt op onze website, bekijkt u eigenlijk de totale voorraad van zo'n 500 verschillende aangesloten magazijnen. U zoekt dus in een virtueel magazijn. Zodra u een onderdeel bestelt, zorgen wij ervoor dat het onderdeel vanuit het betreffende magazijn naar u wordt verzonden. Daarnaast dragen wij ook zorg een eventuele garantie- of retouraanvragen. 


Hoe zoek ik op BartsParts.nl

Op onze homepage, maar ook op elke vervolgpagina vindt u onze zoekbalk. Terwijl u een onderdeelnummer of omschrijving intypt, verschijnen automatisch de zoekresultaten; snel een zeer eenvoudig. Onze zoekmachine kijkt zowel naar onderdeelnummer als omschrijving, alternatieve nummers etc. Zodra u op enter drukt, of klikt op 'Toon resultaten' komt u op de zoekresultaat pagina terecht. Hier kunt u de gevonden onderdelen weer filteren op merk of prijs. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet. Niet zeker of het onderdeel is wat u nodig heeft ? Neem dan rustig contact met ons op via de chat of WhatsApp; we helpen u graag.