Over BartsParts

BartsParts; Leverancier van onderdelen


BartsParts is ontstaat vanuit het idee dat dealers van agrarische en aanverwante machines grote hoeveelheden onderdelen op voorraad hebben, waarvan een groot deel vaak niet meer verkocht wordt. Ook aan de andere zijde, indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar een onderdeel dat niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant, kan het een behoorlijk tijdrovende klus zijn om zo'n onderdeel alsnog te vinden. Tegelijkertijd kunnen ze ook nog eens behoorlijk prijzig zijn. 

Met deze twee problemen als uitgangspunt hebben we BartsParts opgericht; een virtueel magazijn waar dealers hun moeilijk verkopende onderdelen kunnen aanbieden aan klanten over de gehele wereld, die daarmee op hun beurt de mogelijkheid hebben op een eenvoudige manier te zoeken in een groot, merk-onafhankelijk aanbod van onderdelen. Op die manier maken we het leven van zowel de dealer als de klant een stukje eenvoudiger. 

 

De video geeft u in 60 seconden een goed beeld van wat wij doen. 

 Over de oprichter


Founder of BartsParts Arno Verkleij Oprichter van BartsParts, Arno Verkleij heeft jarenlang gewerkt in deze sector. Als algemeen directeur van een John Deere dealerbedrijf had hij al een speciale interesse in onderdelen en de daarbij behorende IT. In BartsParts komen deze interessegebieden heel mooi samen! Deze ervaring helpt aan beide zijden: We begrijpen de problematiek waar dealers dagelijks mee te maken hebben, maar we zijn eveneens op de hoogte van wat de eindgebruikers nodig hebben. 

Lees hier meer over de BartsParts missie 

BartsParts en Agro Innovation Lab


Agro Innovation LabIn de herfst van 2017 werd BartsParts uit 265 aanmeldingen gekozen als één van de zes startups die mee ging doen aan het zgn. "Acceleration Program" van Agro Innovation Lab, een joint venture van het Duitse BayWa en Oostenrijkse RWA, die onder andere Fendt en John Deere vertegenwoordigen. 

 

 

 

 

 

 

Gedurende dit programma zijn we intensief ondersteund door experts op allerlei gebieden.  Met de twee mentoren die ons gedurende het programma hebben begeleid, zijn we gekomen waar we nu zijn; een professionele organisatie met gedegen kennis van zowel onderdelen als IT die inmiddels al onderdelen wist te verkopen naar bijna 20 verschillende landen !


BartsParts in de media

BartsParts in Dutch newspaper "De Telegraaf"

Het afgelopen jaar hebben we met BartsParts behoorlijk wat media aandacht gekregen. Een mooi artikel in de rubriek 'Starter van de week' in de Telegraaf, een korte Pitch op BNR (Business News Radio), een publicatie in het Oostenrijkse "Bauern Zeitung" ("Boerenkrant") en een column in het magazine "Trekker". 

Als onderdeel van onze deelname aan het Agro Innovation Lab hebben we in de herfst van 2017 ook nog deel kunnen nemen aan de grootste beurs voor agrarische machines ter wereld, de Agritechnica. 

Klik hier voor een compleet overzicht van BartsBarts media uitingen.